Byåsen

(0)

1

Brumunddal

(2)

3

En meget sterk bortekamp av Brumunddal, som fikk en veldig god start på kampen med to scoringer av Vegard Ruud. S_Terniing 5

Tilskuere

175

Dommer

Kent Ove Hammer. Kolstad

Mål

0-1 Vegard Ruud (23), 0-2 Ruud (25), 0-3 Aleksander Melgalvis (50), 3-1 Jonathan Rinne (65).

Kort

Brumunddal: Jonatan Helmersen (gult), Byåsen: Emil Mørkved (rødt etter 36)

Dalas lag (4-3-3):

Christian Aa. Bjerke-Fredrik

H. Andersen, Rune Pettersen,

Øystein Kvello, Jesper S. Johansen - Jim S. Johansen (Olav M. Sveen fra 90.), Christoffer H. Solbakken, Aleksander Melgalvis, - Jonatan Helmersen Sindre Bjerkli fra 73.), Pablo R. Aracil (Per A. Skjeseth fra 90.), Vegard Ruud.

HA-Børsen

HHH Aleksander Melgalvis

HH Rune Pettersen, Vegard Ruud

H Christian Aa. Bjerke, Christoffer H. Solbakken, Fredrik H. Andersen

Pluss

Fine mål, og anført av en god Aleksander Melgalvis hadde Dala et solid grep om midtbanen og kampen.

Minus

Ble litt baktunge etter 3-0, og det var også litt av årsaken til Byåsens redusering.

Neste kamp: 21. september Brumunddal - Træff.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.