Brumunddal
(0)
2
Valdres
(1)
2
En dårlig og en bra omgang. Bra trøkk etter pause. På 2-1 trodde mange på seier, men Valdres fikk straffe på slutten og 2-2.
Tilskuere
295
MÅL
0-1 Mato Grubisic (20), 1-1 Fredrik Haave Andersen (53), 2-1 Marius Holt (72), 2-2 Grubisic (82)
Dommer
Audun Fremstad, Løten.

GULE KORT
Br-dal: Johan Wennberg, Jonas Kojedal Bye.
Valdres: Ivan Martinez.
Br-dals lag (4-3-3)
Bartosz Deregowski - Magnus Nysveen (Lars Bredo Simensen Larsen fra 66.), Eirik Olssen, Rune Pettersen, Jonas Kojedal Bye - Fredrik Haave Andersen, Johan Wennberg, Vemund Brekke Skard - Marius Holt (Adrian Thun fra 76.), Erik Sigtbakken (Lars Palfi fra 87.), Vegard Ruud
HA-Børsen
HHH Ingen
HH Rune Pettersen
H Fredrik Haave Andersen, Eirik Olssen, Marius Holt
Pluss
Hevet seg skikkelig etter pause. Det ble mer trøkk i alt. Herlig scoring av Holt.
Minus
Dårlig 1. omgang hvor lite stemte. Burde klart tre poeng, hadde nok sjanser.
Neste kamp: Møter Gjøvik neste helg. Terningkast 3
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.