Brumunddal
(0)
1
Lillehammer
(0)
2
Brumunddal styrte kampen fra begynnelse til slutt og produserte sjanser på løpende bånd. Hadde problemer med uttellingen. S_Terniing 3
MÅL
0-1 Stig Løkken (60), 02 Løkken (88), 1-2 Andreas Løseth Johansen (90).
Tilskuere
393
Dommer
Kristoffer Leirdal, Kolbu
Gult kort
Brumunddal: Erik Sigtbakken
Lillehammer: Sigve With
Brumunddals lag (4-3-3)
Stian Lierhagen - Dmytro Yampolskyy (Fredrik Haave Andersen 82. min.), Magnus Nysveen, Eirik Olssen, Joakim Kojedal Bye - Jim Sørum Johansen, Vemund Brekke Skard, Lars Bredo Simensen Larsen (Jacob Ekre 79. min.) - Erik Sigtbakken, Adrian Thun (Gaute Granmo 82. min.), Andreas Løseth Johansen.
HA-Børsen
HHH Erik Sigtbakken
HH Magnus Nysveen og Andreas Løseth Johansen
H Jonas Kojedal Bye, Vemund Brekke Skard.
Pluss
Brumunddal produserte et titall store målsjanser mot Lillehammer, men var ikke god nok i boksen. God lagmoral. Ga aldri opp.
Minus
Mangler en som kan ofre seg i motstanderfeltet.
Neste kamp: 23 juli Vålerenga2 - Brumunddal
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.