Brumunddal

(0)

0

Elverum

(0)

1

Beste hjemmekamp mot serieleder Elverum. Holder trøkket oppe hele kampen. Terningkast: 3.

Tilskuere

398

Dommer

Ajdin Medic, Trosvik IL

Mål

0-1 Izuchukwu Emeh (60)

Gult kort

Elverum: Daran Rexhaj

dalas lag (3-5-2):

Stein Erik Werven - Øystein Kvello, Rune Pettersen, Anders Ludvigsen - Fredrik Haave Andersen, Aleksander Melgalvis, Olav Mülbradt Sveen (Øyvind Melgalvis fra 75), Andreas Hovemoen, Erik Sigtbakken - Jim Sørum Johansen, Jonatan Helmersen (Sindre Bjerkli fra 75).

HA-Børsen

HHH Ingen

HH Jim Sørum Johansen

H Rune Pettersen, Øystein Kvello

Pluss

Brumunddal henger med hele kampen og spiller til tider bedre enn Elverum i første omgang.

Minus

Skaper for få sjanser foran mål. Ingen tvil om at Brumunddal har et spissproblem. Eneste hjemmekampen hvor Brumunddal ikke scorer mål.

Neste kamp: 5. juli Rødde - Brumunddal

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.