Lillehammer - Brumunddal 1-0 Han ruslet rett i garderoben, skuffet og undrende. Dala-trener Erik Wettermark mener det er veldig lenge siden laget hans har fungert så dårlig sammen.
LILLEHAMMER: Det er mulig å skjønne det dystre ansiktsuttrykket og de harde ordene.
For Dala-laget var uvanlig tamt på Stampesletta.
- Det var en kamp mellom to svake lag, og vi må opp flere hakk for å få poeng framover. Dette er det svakeste laget vi har møtt så langt, og da er det skikkelig surt å reise herfra uten poeng, sier Dala-treneren, og legger til:
- Dette er den dårligste kampen vår på veldig lenge. Det var veldig dødt.
Flest målsjanser
Brumunddal skapte flest målsjanser, men det ble null mål.
Og null poeng.
I en kamp som var langt unna å ta av på noen som helst måte.
- Vi hadde alle muligheter til å vinne, og i hvert fall ta poeng. Vi hadde flest målsjanser, men var fryktelig ineffektive. Dette var en kamp vi kunne vunnet 2-1 på en dårlig dag, sier Wettermark, som var brukbart fornøyd defensivt.
- Defensiven var ok, med et minus på målet. Da kom de to mot en på kanten, og de scoret på innlegget. Men som sagt: Vi burde scoret mål sjøl, sier en meget skuffet Dala-trener.
Mange feilpasninger
Det meste gikk imot Dala-gutta på Lillehammer i går kveld.
Feilpasningene var nesten like mange som antall tilskuere.
- Mange av feilpasningene endte i overganger andre vegen. Slik skal det ikke være. Det var helt utrolig. I tillegg var flere spillere langt under pari. Da blir det tungt.
Veldig nære på overtid
Brumunddal hadde sjanser nok til å avgjøre denne kampen. Marius Holt, Jens Ola Wien og Vegard Ruud var nære.
Ruud hadde den største sjansen, tre minutter på overtid, men ballen snek seg noen centimeter utenfor stolpen til Lillehammer-keeper Tomas Lech.
Det var rett og slett ikke dagen.
Lillehammers seiersmål kom etter et hardt, flatt innlegg, som Morten Harbu Fossum banket i mål fra kort hold.
Da var det spilt 60 minutter av kampen.
Fikk få svar
Erik Wettermark lette etter svar, også blant spillerne, men fikk ikke så mange.
- Jeg kommer ikke til å bruke så mye mer tid på denne kampen. Nå skal vi ha en god rekruttkamp mot Storhamar mandag, og så skal vi han noen gode treninger inn mot neste kamp mot Lørenskog lørdag. Vi må vise oss fra en helt annen side i den kampen, sier Dala-trener Wettermark.
Bjerke god
På et tamt Dala-lag var keeper Christian Aarbogh Bjerke god. Han hadde et par glimrende parader.
Og var sikker og god ute i feltet.
Eirik Olssen spilte også en bra kamp.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.