Hamar
- Jeg håper for klubben sin del at de velger Wettermark, sa Kai Kristiansen til HA-sporten da det lørdag ble kjent at han måtte gå av.
- Får Wettermark tilbud, håper jeg han sier ja, for det vil påvirke klubben umiddelbart.
Og slik gikk det. Wettermark er tilbake på treningsfeltet på Sveum fra 6. juli.

Ikke bitter

Kai Kristiansen sier han ikke er bitter for at han måtte gå fra trenerjobben.
- Ikke det hele tatt. Jeg takler det overraskende bra, men det som plager meg, er at vi bare har tatt fem poeng. Vi har ikke fått det til slik jeg hadde håpet, og fem poeng er for dårlig. Da klubben signaliserte at de ønsket en endring, ville ikke jeg klore fast. Det er synd, selvfølgelig, men jeg har forståelse for at det måtte skje endringer. At det ble trenerskifte, får jeg respektere, selv om jeg ville ha fortsatt selv.
- Og da fikk du med deg en god avtale?
- Begge var uenige, så det var nok en fair avtale for begge parter, smiler Kristiansen, som måtte avslutte jobben i Dala halvannet år før kontrakten gikk ut.
Når det gjelder økonomien i avtalen, sier Tom Søgård at de er blitt enige om ikke å kommentere det, men etter det HA-sporten erfarer, skal Kristiansen ha fått med seg lønn året ut i Dala.

- Vanskelig å fortsette

Bjørn Brungot og Karsten Thune var ønsket med videre på Sveum, men begge takket nei.
- Jeg har jobbet med to dyktige personer i Kai og Karsten, og syntes det ble vanskelig å fortsette uten de to. Jeg har trivdes i klubben og med spillerne, og jeg håper virkelig de greier å holde seg i 2. divisjon, sier Bjørn Brungot.
- Det er leit for prosjektet, og det er leit for Kai personlig og oss andre. Vi hadde tro og håp om at vi skulle få til noe, sier Karsten Thune.
Kai Kristiansen er fortsatt sterk i troen på at trioen kan lykkes sammen.
- Vi har snakket om at det kunne være moro å prøve dette prosjektet i en annen klubb, for jeg har virkelig tro på at det fungerer, sier Kai Kristiansen til HA-sporten.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00