OSLO
Den svenske 20-åringen Johan Wennberg kom i forrige uke til Brumunddal fra svenske Degerfors. Lørdag fikk han sin første kamp for Dala da KFUM Oslo ble slått 3-2 på fremmed kunstgress. Nykommeren fikk bare en time på banen, men la innlegget som førte til 1-0-målet, og Kai Kristiansen er ikke i tvil om at svensken vil bidra med langt mer utover i sesongen.
- Han fikk bare en drøy time fordi han var ordentlig sliten etter en hard treningsuke. Johan spile en helt ok kamp, treningsintensiteten i Brumunddal har nok vært en stor forandring for ham, men han kommer til å bli bra for oss, sier Dala-sjefen.
Etter 20 minutter av treningskampen gikk den svenske debutantens innlegg i mål via en KFUM-spiller, men det ballsikre hjemmelaget utliknet før pause. Tre minutter ut i andre omgang presset Adrian Thun inn det Kai Kristiansen klassifiserer som et nytt selvmål, og denne gangen ble ikke gleden kortvarig for de besøkende på KFUM Arena.
Et drøyt kvarter senere satte nemlig Thun inn 3-1 fra straffemerket, og KFUM Oslos straffescoring ti minutter før slutt hindret ikke Brumunddals fortjente 3-2-seier.
- Vi vant fortjent. Sjansestatistikken vinner vi med 12 mot under halvparten, og vi vinner i grunn litt lite. Vi gjorde det vi skulle, skapte masse sjanser, sier Kai Kristiansen.
KFUM Oslo - Brumunddal 2 -3
MÅL: 0-1 selvmål (20); corner fra Wennberg i mål via Eivind Sæther, 1-1 Markus Norheim Cham (35); etter strålende angrep, 1-2 selvmål (48); Adrian Thun presser, 1-3 Adrian Thun (65); straffespark, 2-3 Tor Øyvind Reinemo (80); straffespark.
Brumunddals lag (4-3-3): Bartosz Deregowski - Fredrik Haave Andersen, Dmytro Yampolskyy (Raymond Lundquist fra 80.), Jonas Kojedal Bye - Jim Sørum Johansen, Johan Wennberg (Lars Bjørke fra 70.), Vegard Ruud - Erik Sigtbakken (Torgeir Strand Osmo fra 65.), Adrian Thun, Lars Bredo Simensen (Jesper Sørum Johansen fra 85.).
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.