Det ble en blytung affære på Sveum for alle med hjertet i Brumunddal i går kveld. 

HamKam rundspilte Brumunddal i løpet av de første 45 minuttene, og på lystavla sto det 0-3 da lagene gikk til pause.

lavt terningkast

- Det var en terningkast en-omgang av oss. Alt gikk galt for oss. Kamma presset oss høyt, og vi klarte ikke å henge sammen som lag. Det er vanskelig å svare på hvorfor vi var så svake, men det er ingen tvil om at det var dårlig av oss, sier han.

Aalmen og resten av Dala-troppen slikker sårene i dag, og i kveld skal laget spille bowling for å gjøre noe sosialt sammen.

- Det er fint å gjøre noe annet. Vi får vente og se om vi får en positiv effekt av det, men jeg synes det er ålreit å gjøre noe annet en dag, sier han.

sundet lørdag

Han håper laget kan reise seg igjen når de skal møte Nybergsund på bortebane lørdag.

- Vi må spille som et lag igjen. Kollektivt må vi være sterkere enn hva vi har vært i de siste kampene. Vi skal reise oss, sier han.

Selv om Aalmen var skuffet etter tapet i går, er han imponert over det HamKam gjorde på Sveum.

- HamKam har fått fart på spillet sitt nå. De har veldig gode enkeltspillere, men en tynnere stall enn Elverum. Det er fortsatt mulig for Kamma å ta dem igjen, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.