Lillehammer
Skal et lag vinne fotballkamper, så må innsatsen være deretter.

Setter ikke sjansene

Trener Erik Wettermark var ikke den som pratet mest etter kampslutt. Til det var skuffelsen for stor.
- Dette var flaue saker. Mot et så dårlig lag som Lillehammer, skal det være mulig å ta poeng. I første omgang hadde vi noen få muligheter, men vi setter ikke sjansene. Det blir ikke noe poeng ut av det, sa Wettermark.

Dårligere og dårligere

Brumunddal hadde noen få sjanser i de første 45 minuttene, uten at det imponerte de om lag 200 tilskuerne på tribunen.
- Vi kunne fort ha ledet etter første omgang, men slik går det ikke om dagen. For meg er det en gåte at vi ikke scorer flere mål, sa Wettermark.
I de siste 45 minuttene ble det bare dårligere og dårligere. Innsatsen var skremmende svak. Dala-spillerne ble nummer to i alle dueller og da blir det vanskelig å vinne kamper.
Kaptein Jim Sørum Johansen hadde heller ikke noe godt svar på hvorfor det var så dårlig.
- En ting er at vi mangler flere sentrale spillere, men det er ikke noen god forklaring. Vi spiller med elleve mann og opptrer som smågutter. Vi hadde kun en motivasjon før kampstart og det var å ta med oss Lillehammer ned i 3. divisjon. Vi var ikke i nærheten av å hindre dem tre poeng, sa en meget skuffet Jim Sørum Johansen.

Flaue spillere

Etter kampslutt var det ikke mange spillerne som var særlig snakkesalige. Det eneste vi hørte dem si, var ordet flaut.
Kun en spiller sto rakrygget igjen ute på banen, og det var kaptein Jim Sørum Johansen.
- Ja, ordet flaut passer veldig godt. Det var det det var. Vi må forlange mer av hverandre, selv om vi har rykket ned. Det er bare og erkjenne at vi har vært for dårlige over lang tid, sier Jim Sørum Johansen.
3. divisjon neste sesong blir ingen walkover.
- Da skal nok alle lag gi jernet mot Dala. Å ta skalpen vår, blir nok høydepunktet til flere av de lokale lagene, sa Jim Sørum Johansen.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00