Brumunddal
I de tre siste kampene mot Raufoss, Valdres og Gjøvik, kunne Brumunddal fort ha tatt ni poeng.Men marginene går ikke Dalas veg og utbytte har blitt kun to poeng.

Marginene mot oss

- Etter spill og sjanser, burde vi ha hatt langt flere poeng. Dessverre så har vi litt stang ut om dagen. For første gang i år tok vi ledelsen i en kamp. Jeg var spent på hvordan vi taklet det. Dessverre var vi i paradis i kun 30 minutter, sa trener Kai Kristiansen.

Mangler det lille

Brumunddal spiller ikke noe dårligere enn motstanderen om dagen, selv om det store spillet har uteblir.
Det virker som om laget mangler det lille ekstra foran motstanderens mål. I tillegg har ikke Brumunddal formspillere på kantene, noe spissen Adrian Thun er avhengig av.

Ga seg aldri

Da det var igjen drøye 30 minutter gikk Gjøvik opp i ledelsen og ikke noe tydet på at Brumunddal skulle klare poeng.
Spillerne skal ha ros for at de fortsatt hadde troen på eget spill og fikk fortjent lønn for strevet to minutter før slutt.
Johan Wennberg traff godt og ballen gikk hardt i nettet.
- Det var bare deilig og se den ballen i mål. Jeg synes vi fortjente minst et poeng i dag, sa Wennberg.

- Vi blir litt feige

Kai Kristiansen er ikke redd for at spillerne skal klare å komme sterkere og sterkere.
- Vi blir i perioder litt feige i eget spill. Vi klarer ikke å opprettholde det nivået vi vet vi har innarbeidet. Da vi tok ledelsen trakk laget seg litt ubevisst bakover på banen. Vi hadde ingen grunn til å gjøre det, men slik skjer når vi ikke har toppformen inne, sa Kristiansen.

Kapteinen gikk foran

Kaptein Øyvind Melgalvis var den spilleren som utrettet mest på hjemmelaget. Han var ballfordeleren og arbeidsjernet må midtbanen.
- Det er synd vi bare får med oss et poeng, men vi har ikke marginene på vår side. Som i de siste kampene har vi nok sjanser til å ta alle tre poengene. I tillegg er vi litt feige i den perioden som vi leder kampen. Synd vi ikke klarte og holde på ledelsen til pause, sa kaptein Melgalvis.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00