I dag ble 2. divisjonsavdelingene offentliggjort, og Håkon Aalmen mener hans Brumunddal bør ta sikte på en høy plassering på tabellen.

- Vi har mistet en del spillere, men jeg tror vi kommer til å få et sterkt lag til våren. Kevin Knappen er kjent for å være flink til å hente spillere, og jeg tror han kommer til å få inn folk som forsterker oss. Vi skal henge med i toppen, sier Aalmen.

Han mener Hønefoss og HamKam kommer til å være blant de beste lagene hele sesongen.

- Jeg vet ikke så mye om Hønefoss ennå, men de kommer nok til å være med. Mye kan skje med dem, sier Aalmen, før han legger til:

- HamKam er også et lag som alltid vil hevde seg i 2. divisjon. De blir tøffe å kjempe med, sier han.

Han er, som John Anders Rise og Fredrik Sjølstad, glad for de mange lokaloppgjørene denne sesongen.

- Det blir morsomt å spille såpass mange kamper mot lagene rundt oss. Det er noe jeg tror alle spillere i lokalfotballen liker godt, avslutter Håkon Aalmen.

Her er lagene Brumunddal skal spille mot:

Hønefoss, Elverum, Byåsen, Stjørdals-Blink, Nardo, Gjøvik-Lyn, Nybergsund, HamKam, Rosenborg 2, Brattvåg, Molde 2, Strindheim, Tynset.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.