(Brumunddal - Kongsvinger 2-1)

Det sto 1-0 etter en god førsteomgang av Brumunddal.

Brumunddal gikk ut i hundre, og allerede etter syv minutter lå ballen i garnet bak Otto Fredrikson. Suksessimporten Saihou Jagne tok ned ballen, vippet den over Espen Nystuen og dundret ballen opp i nærmeste kryss. 

Kongsvinger spiste seg gradvis inn i kampen, men uten å skape de helt store farlighetene foran Christian Aarbogh Bjerke. 

- Vi spiller årets beste omgang. De prøver seg, men vi ligger kompakt bakover, og offensivt er vi tøffe, sier Knappen, som likte måten Brumunddal angrep på.

- Vi varierer måten å spille på. Vi slår inn, trer gjennom og er farlige på dødballer, sier han.

Olle Olle-goal

Den andre omgangen begynte tamt, men ble plutselig veldig innholdsrik. Først puttet Alain Junior Olle Olle en nydelig scoring fra om lag 25 meter, før Francois Yabre ble sendt i garderoben etter en grisetakling midt på banen.

Brumunddal kontrollerte kampen, men èn feil var nok til å gi gjestene håp. En lang ball ble slått inn i feltet, og Christian Aarbogh Bjerke bommet. Mats Molskred plukket opp ballen og sendte den i nota.

Kongsvinger kjempet for utligning, men uten å få kula over streken.

-  Vi er et helt annet lag nå. Alle jobber for hverandre, og det føles veldig bra, sier en glad Håkon Aalmen.

Dalas lag (4-2-3-1): Christian Aarbogh Bjerke - Torgeir Strand Osmo, Håkon Aalmen, Rune Pettersen, Fredrik Haave Andersen - Franck Semou, Chrstioffer Heier Solbakken - Gulbetin Güven, Andreas Hovemoen, Jonatan Helmersen - Saihou Jagne.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.