- Tre poeng er tre poeng tross alt, og det har ikke noe å si hvordan målene kom eller når de kom. Dette var en utrolig deilig trepoenger, forteller Nysæter etter kampen, etter at han hadde sett laget sitt kjempe seg til en 2-1 seiere, etter et lite Tynset-press mot slutten av kampen

Brumunddal hadde mistet to seiere på overtid de siste to kampene, og klarte å snu trenden mot Tynset.

God kontrol i første

- Jeg synes vi styrer mye i første omgang, og vi er tidvis veldig bra, og har god kontroll bakover. I andre omgang er vi helt ok med, før vi blir spilt litt lave og blir litt presset, men på overtid klarer vi å holde på ballen og har kontroll ut kampen, fortelller hovedtrener Nysæter, som også skryter av keeper Stein Erik Werven.

- Han var solid i dag og redder oss med to kjemperedninger på slutten av kampen. Han var solid i dag, avslutter Nysæter.

Ruud scoret to

Brumunddal hadde full kontroll de første 45. minuttene, og tok ledelsen etter 15 minutter, da en frisk Gaute Granmo la et innlegg på foten til Vegard Ruud, som styrte ballen via stolpen og inn. Granmo hadde også muligheten til å doble ledelsen etter 35 minutter, men innlegget fra Ihugba styrte han langt over målet. 

I den andre omgangen sjokke Tynset Dala ved å sette inn utligningen etter 54 minutter, mot spillets gang. Det likte ikke Vegard Ruud, som kort tid etter banket inn sitt andre for dagen etter en corner som falt i beina på Dala-spilleren. Etter scoringen til Brumunddal tok Tynset mer og mer over, og var farlige ved flere anledninger i andre omgang, men Dala kjempet inn og tok alle tre poengene.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.