Kaptein Rune Pettersen scoret Dalas første mål, og bidro sterkt til at hjemmelaget hadde veldig god kontroll bakover mot Strindheim lørdag ettermiddag.

- Dette var utrolig deilig. Jeg føler at vi hadde bra kontroll. Det var godt å få tre poeng igjen etter en litt tung periode. Nå ser vi framover, sier Pettersen, og fortsetter:

- Strindheim la seg veldig lavt, og det passet oss perfekt. Jeg føler at vi gjennomførte en bra kamp, og vi vant fullt fortjent, sier kaptein Rune Pettersen.

Krasnici åpnet målkontoen

Alen Krasnici scoret Dalas andre mål, og scoret med det sitt første mål for Brumunddal. Etter dette var Brumunddal nærmere scoring enn Strindheim, og kunne juble for 2-0 seier.

Brumunddal var det beste laget i første omgang, men fikk ikke scoring. Stian Nyhus på høyrekanten til Dala har var farlig frempå ved tre anledninger, og var frisk gjennom hele kampen. 

GOd kontroll

Dala var nære ved å score 1-0 både ved Alen Krasnici og Vegard Ruud utover i den andre omgangen, men fikk ikke hull på byllen før nevnte Pettersen stanget ballen i mål etterrundt 60 minutter.

Brumunddal hadde full kontroll etter å ha tatt ledelsen, og var nærmere 3-0 enn det Strindheim var redusering. 302 Fornøyde brumunddølinger kunne da dra hjem med seier i bagasjen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.