Dala-trener Kevin Knappen var spesielt glad for at laget hans vant.

- 1-0 var kanskje litt i minste laget, men det var greit nok. Seieren var viktig etter en bedrøvelig forestilling mot Elverum nylig. Knappen var også veldig godt fornøyd med Håkon Aalmens inntreden i midtforsvaret:

En klar forsterkning

- Jeg synes Håkon løste oppgaven sin bra, Han fikk en omgang med Rune Pettersen og en med Anders Ludviksen i midtforsvaret og taklet det fint. Han er en fleksibel spiller som kan gå inn i mange kombinasjoner der bak. Av den grunn vil han bli en viktig mann for elleveren vår. Han viste trygghet og at han utvilsomt blir en forsterkning, sa Kevin Knappen som samtidig advarte de andre mot å slappe av, selv om nykommerne har innfridd så langt.

- Jeg vil fortsatt ha konkurranse i gruppa. Bare ved at utfordrerne blir bedre, blir vi bedre som lag. Vi kan ikke hvile oss på de nye spillerne, sa Knappen.- Grei gjennomkjøring. Jeg merket godt at jeg var spillerusten, derfor var det godt å komme i gang, sa debutanten i blått og hvitt, Håkon Aalmen.Tidligere i år har han kun spilt to internkamper med HamKam, men som han sa, det er stor forskjell på å spille internkamper og på to forskjellige lag mot hverandre.Aalmen var også godt fornøyd med å åpne med seier:

Glad for null bakover

- Vi skapte ikke all verden, men jeg synes vi var et mål eller to bedre enn FK Gjøvik-Lyn. Dette kommer til å bli veldig ok. Jeg er tatt godt imot i spillergruppa og jeg synes jeg fikk god kontakt med midtstopperkollegene mine, Rune Pettersen i førsteomgang og Anders Ludviksen i andreomgang. Samarbeidet gikk greit med begge to, men det er helt sikkert mer å hente for meg på alle måter i dette laget. Husk at jeg bare har noen treninger bak meg. Jeg er fersk, tida jobber for meg og jeg tror vi skal få utrettet en del i de to månedene som står igjen til seriestart, sa Håkon Aalmen.

- Vi var mer robuste med ball, spesielt i første omgang. At vi ble litt upresise i avslutningsfasen før hvilen, kom nok av at viljen var litt større enn evnene for øyeblikket. I andre omgang traff vi bedre med de avgjørende pasningene på overgangene våre. Det skaffet oss to straffespark hvor vi scoret på det andre av dem. Jeg skulle gjerne sett at vi hadde scoret flere mål, men stort pluss på at vi holdt rent bakover, sa Kevin Knappen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00