Kameruneren har en bra CV. 27-åringen har spilt sammen med Samuel Eto på Kameruns juniorlandslag (15 kamper), spilt i eliteserien og Allsvenskan, vunnet 2. bundesliga i Tyskland og spilt i toppserien i Uruguay.

Nå kommer han altså til Brumunddal med sin samboer og sønn.

Trener Kevin Knappen er fornøyd med signeringen.

– Olle tilfører oss tyngde i angrepet og er en flott tilvekst i spillergruppa med sin internasjonale erfaring. Han er også flink til å gi av seg selv og er en type spiller som kan avgjøre kamper på egen hånd. Vi ser at toppnivået er høyt, sier Knappen.

- Jeg ser på Brumunddal som en spennende klubb og det var mange som anbefalte meg dette da jeg hadde ønske om å komme til østlandsområdet, sier Olle Olle, som møtte Dala to ganger i år og som både scoret og fikk rødt kort på Sveum.

Olle Olle spilte for Stabæk i 2011-2012-sesongen, og scoret sju mål på 26 eliteserie-kamper. I 2013 spilte han for Cerro i Uruguay, før han flyttet til Norge. I år har han altså spilt for Byåsen, men avsluttet sesongen for Basel i Sveits. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.