Christoffer Heier Solbakken var ikke helt fornøyd med resultatet i 1. rundekampen mot Elverum.
- På bakgrunn av 2. omgangen synes jeg det var litt flatterende, men det er målene som teller i fotball. Elverum scoret to, vi ingen. Derfor kan vi neppe klage. Vi visste dessuten at Elverum er gode på dødball. Og det var et dødballmål som egentlig avgjorde mye, sier Heier Solbakken etter at Elverum tok ledelsen mot slutten av førsteomgangen på en corner. Inntil det skjedde var kampen både jevn og sjansefattig.
- Etter pause skulle vi ut i 100 for å kjøre over Elverum, men vi ble overspilt omtrent fra avspark og da satt spikeren i kista. Elverum var effektive, ikke vi, dessverre.
Trøsten til Heier Solbakken og Brumunddal, må være at laget viste god moral. Det var aldri snakk om å gi seg og gutta sto på til siste slutt. De underbygget tipset om at flere 3. divisjonslag vil få det direkte ubehagelig med Brumunddal på den andre banehalvdelen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.