Dala-trener Fred Leo Nysæter var frustrert rett etter kampen

- Nardo trykket oss skikkelig bakover på slutten, men vi klarte å holde unna lenge. Dessverre holdt det ikke helt inn. Da baklengsmålet kom føltes det helt forferdelig. Dette ble Sundet-kampen i reprise, sier Fred Leo Nysæter, som alt i alt var godt fornøyd med moralen og viljen i laget. 

Nardo best i første omgang

Hjemmelaget var det beste laget i første omgang, og hadde to store sjanser til å score, men fikk ikke ballen i mål. Brumunddal fikk sin eneste store sjanse da Alen Krasnici fikk ballen gjennom på midtbanen, men skjøt utenfor fra langt hold da keeper sto langt ute. Brumunddal slet med å få i gang spillet sitt, og ble løpende mye imellom. Til pause sto det 0-0.

Eriksen scoret for Brumunddal

I den andre omgangen tok Brumunddal ledelsen ved Kristian Eriksen etter 60 minutter, og det så lenge ut til å holde, men to minutter på overtid stanget Nardo-kaptein Jonas Lindgård inn utligningen, og kampen endte 1-1. Surt for Brumunddal, men Nardo var det beste laget og styrte stoler deler av oppgjøret. Dala har nå tre strake kamper uten tap

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.