BRUMUNDDAL: Sportslig leder i Brumunddal, Guttorm Tysnes, har gjort mye av jobben med neste års spillerstall unna.
- Vi har stammen i laget for neste år på plass. Det som det knytter seg størst usikkerhet rundt i neste års spillerstall, er keeperplassen, sier sportslige leder Guttorm Tysnes. Men Tysnes lar seg ikke stresse av det: - Vi har hatt samtaler med både Bartosz Deregowski og Christian Aarbogh Bjerke. Begge har sagt at de gjerne vil fortsette i Brumunddal, sier Tysnes.
Tysnes har heller ikke gitt opp å få Marius Holt på andre tanker enn å gå til Løten kommende sesong.
- Vi vil gjerne behold Marius. Han har vært en nyttig spiller for oss også denne sesongen. Vi i Brumunddal setter i alle fall ikke kroken på døra ennå. Ellers har Tysnes fått signaler om at de lokale innslagene på laget fortsetter.
- Kent Håvard Eriksen fra Fu/Vo er nær en overgang. Med 30 mål i 3. divisjon denne sesongen, og kan bli en viktig brikke for oss.
Foruten Eriksen har vi samtaler med to-tre spisser som jeg ikke vil ut med navnet på ennå, sier Tysnes.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.