Nybergsund sikret ett poeng mot Brumunddal, etter at Jarl-Andre Storbæk vant en duell med to Dala-spillere i feltet og scoret på overtid.

Hjemmelagets trener Ola Brenden mente alikevel at bortelaget burde være fornøyd med å i det hele tatt få med seg poeng hjem til Sveum.

- Vi må ta med oss det ene poenget, men alt i alt spiller vi Brumunddal helt rundt og de blir løpende etter ballen. Her burde vi hatt alle tre poengene, sa Sundet-treneren.

MER SKUFFET ENN BRUMUNDDAL
Nybergsund hadde tre store sjanser før bortelaget tok ledelsen, og Brenden var ikke fornøyd med uttellingen.

- Idag var vi for dårlige på den siste tredjedelen. Etter alt ballinnehavet vi har, burde vi skapt enda mer, oppsummerte han.

Og om Brumunddal synes det var surt å miste alle poengene på overtid, forsikret Brenden om at stemningen var minst like dårlig i hjemmegarderoben.

- Det var mer enn fortjent at vi fikk det ene poenget. Men vi er skuffa, og antageligvis mer skuffa enn i nabogarderoben når de får summet seg litt, sa Brenden.

Han mente at kampbildet ville vært helt annerledes om Nybergsund hadde fått hull på byllen først.

- Hadde vi scoret først, så hadde nok Brumunddal reist hjem som vrakgods, avsluttet Brenden.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.