MOLDE: Brumunddal gikk rett i strupen på det unge Molde-laget fra start. Vegard Ruud, Aleksander Melgalvis og Olav Sveen var alle nær scoring den første halvtimen. Utteling fikk ikke Dala før Marius Holt dundret inn ledelsen på et flott skudd.
- Det er akkurat sånn han gjør på trening også, supplerer en fornøyd Erik Wettermark.
Molde hadde plassert Jose Mota på benken. På topp spilte derimot Pape Pate Diouf som ikke kom nærmere mål enn noen dårlige skudd fra enda dårligere vinkel.

Inn med Mota

Jose Mota erstattet han ved halvtid. Også han sleit med å komme til sjanser. Mota fikk riktignok et mål, som han kan takket Dala-keeper Christian Aarbogh Bjerke for. Sisteskansen skulle klarere ballen, men satte den i steden rett i beina på Moldes brasilianer.

Ny formasjon

- Det er så og si det eneste Molde skaper i andre omgang. Vi er flinke til å holde i ballen og spiller av omgangen meget bra, sier Wettermark.
På grunn av stor spillemangel måtte han endre på sitt eget system. Dala gikk ut i en skjev 4-3-3-formasjon, hvor Marius Holt skulle støtte opp under Haidari på topp. Det fungerte perfekt.

- Kanonjobb

- Begge har slitt den siste tiden, men gjør en kanonjobb i dag. Koblingen mellom de kunne vært tettere, men det fungerte bra, fortsetter Dala-coachen.
Steffen Orvang som tilhører Dalas rekruttstall fikk sin debut da han kom inn for Lars Bredo Simensen tre minutter før full tid.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.