Brumunddal
Det var trøkk framover med Andreas Løseth Johansen og Adrian Thun.
Det ble skapt mange sjanser.
Og Jesper Sørum Johansen og Andreas Løseth Johansen scoret. Sistnevnte satte inn 2-2 24 minutter ut i andreomgangen.
Det luktet poeng, og utrolig viktig påfyll av sjøltillit før fotballferien.
I stedet ble det en ny, bratt motbakke, null poeng, og en vårsesong uten seier.

- Behov for ferie nå

- Det er som å klatre i et isfjell. Rett etter at du har klatret litt opp, detter du ned igjen. Denne kampen var en grei oppsummering av vårsesongen. Vi har behov for ferie nå. Batteriene er flate, og det skjønner jeg, sier Dala-trener Kai Kristiansen, og fortsetter:
- Det har vært en sammenhengende motbakke fra vi startet serien. Jeg er helt tom nå. Det har rett og slett vært en blytung vår, sier Kristiansen, som fikk se veldig mye positivt i går.

Rett fra opp- til nedtur

Men poengene rant dessverre rett i elva Brumunda på grunn av tre litt for enkle baklengsmål.
Seiersmålet til Lars Iver Strand kom to minutter etter Andreas Løseth Johansens 2-2-mål.
Og imellom scoringene kunne Løseth Johansen blitt tomålsscorer. Dessverre brukte Dala-spissen en berøring for mye.
Det forteller om små marginer og kort veg mellom himmel og helvete.
Mellom poeng og svarte natta.

Jakter fortsatt spillere

Dala-trener Kristiansen er imponert over hvordan gutta har holdt sammen i den tunge perioden.
- Gruppa har vært veldig samlet, og de har jobbet bra på trening. Flere spillere har også løftet seg. Det står det respekt av, men vi har ikke fått det ut som lag.
Kristiansen er engasjert i jobben for å hente nye spillere, og målet er å ha en eller flere spillere på plass fredag om 14 dager.
Da møtes nemlig spillerne igjen etter to ukers ferie, med egentreningsprogram.
- Vi ser etter offensive spillere. Det kan være på midten, på kant eller helt på topp. Det kan gjerne være en spiller med pondus, fysikk og erfaring.
- Hvor viktig føler du det er å hente inn noe nytt?
- Det kan være et bidrag til å snu noe. Det kan være snakk om friskt blod som ikke er så preget som de andre spillerne, sier Dala-treneren.
Dala ligger nå sist med fem poeng etter fem uavgjorte kamper.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.