Etter halvspilt serie har Dala seks poeng ned til streken, men heller ikke i går ble det scoring på Dala-spissene i den tette og jevne 0-0 kampen mot Nybergsund.

- 16 mål på 13 kamper er jo litt lite, og vi jobber med saken, sier Erik Wettermark.

- Ja, vi har scoret for lite mål. Vi øver og øver med det vi har, men det har ikke villet seg, sier Tom Søgård, som tror Dala har funnet løsningen i Spania med Pablo Rodriguez Aracil.

Sikre mot nedrykk

Målet for Brumunddal har vært å havne rundt midten av tabellen i andredivisjon, som de nå også ligger an til.

- Den målsettingen står vi fremdeles fast ved, og vi endrer ikke den selv om vi forsterker med en ny spiller. Pablo hentes inn for at vi skal sikre oss mot å rykke ned. Opprykk er helt ute i det blå, sier leder i Brumunddal fotballklubb Tom Søgård.

Det har vist seg vanskelig for Dala-spissene å finne nettmaskene i vårsesongen. Ungguttene Gaute Granmo (22) har to mål, Jonatan Helmersen (19) har ett, mens Simen Haugen (22) har slitt mye med skader og står uten nettkjenninger foreløpig.

- Vi kunne nå hentet en yngre goalgetter som vi visste kom til å gi oss ti mål, men har heller hentet en med rutine som kan lære opp de unge spillerne våre. Han skal være en mentor, sier Søgård.

- Han skal fungere som en mentor. Han er ivrig etter å lære bort. De andre kommer til å dra nytte av det. Både Helmersen, Haugen og Granmo scoret masse mål på trening da de spilte med Pablo, sier Brumunddal-lederen til HA-sporten.

Tar seg ikke nær

Granmo startet på benken i går, men ble byttet inn i andreomgangen.

- Jeg skulle selvsagt gjerne scoret flere mål. Nå har jeg vel ikke scoret siden kampen mot Gjøvik (3. mai), men jeg lar det ikke gå inn på meg. Jeg har fortsatt trua på meg selv, sier han, som er sikker på at høstsesongen på Sveum blir bedre enn vårsesongen.

Han skal kjempe med nebb og klør for å beholde en plass i startoppstillingen, selv om konkurransen øker.

- Jeg har i hvert fall ingen planer om å gi fra meg plassen. Økt konkurranse er sikkert bare bra uansett, sier han.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00