HAMAR: Etter at HamKam-trener Vegard Skogheim ble så imponert av Dalas innsats borte mot Raufoss (vant 3-1), og samtidig uttalte at han mente Sveum-laget kan være gode nok til å rykke opp - de også, vakte det oppsikt i Dala-leiren mandag.
Klubben har lagt ut en sak på sine nettsider, som går på at Erik Wettermark er stolt, glad og sint.
- Jeg er stolt av gutta mine, men hvis vi begynner å snakke om Adecco, så går alt rett i toalettet, sier en irritert Wettermark.
- Jeg er veldig imponert. Det Brumunddal viste er til etterfølgelse for andre lag. De har tatt igjen seks poeng på oss på to kamper. Og er bare fem bak nå. Da sier det seg selv at de også kan rykke opp, sa Skogheim til HA mandag.
Kaptein Øyvind Melgalvis var høyt oppe søndag, og uttalte følgende til HA-sporten:
- Alt kan skje. Vi skal vinne alle våre kamper som er igjen.
- Det er hyggelig med ros fra Vegard, men vi må komme oss ned på jorda fortest mulig, sier Wettermark til klubbens nettsider.
- Dagens avisartikkel gir meg en ny oppgave å jobbe med kommende uke. Vi starter allerede på mandagens møte. Opprykksballen skal legges død med en gang.
- Om vi havner høyt oppe på tabellen i oktober, så er det flott og på bakgrunn av at vi jobber uke for uke med sikte på neste kamp. Vi skal ikke på noen måte bli ledet til å tenke eller gjøre noe annet nå. Dette gjelder alle rundt A-laget, tordner Wettermark.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00