BRUMUNDDAL: - Det er sjelden jeg har sett at man har hatt så god kontroll på midtbanen. 1. omgang var veldig bra, og vi hadde mange fine kombinasjoner. Spesielt Jim (Sørum Johansen) og Robin (Kacaniklic) kombinerte eminent på høyresiden.
- I andre omgang detter vi. Vi er kollektive på godt og vondt. Detter noen, detter mange. Og måla er jo ... Vi kløner det til for oss, er Erik Wettermarks oppsummering.
Lillehammer fikk ta ledelsen tidlig i kampen, på en av sine farlige dødballer. I den fasen av spillet slet Dala, spesielt med Vebjørn Svensson.
Så utlignet Jim Sørum Johansen etter et strålende angrep og fint forarbeid av Marius Holt.
Men totalt mot spillets gang var det igjen Lillehammer som kunne ta ledelsen, etter at Eirik Olssen rev ned nettopp Svensson og lagde straffespark.
Øyvind Melgalvis ordnet et hjemmepoeng da han steg til værs og headet fra langt hold.
Ballen var innom noen på veien, men Marius Holt innrømmet at han aldri var nær ballen.
- Jeg må nok likevel gi Marius 80 prosent av det målet. Den hadde nok ikke gått inn uten hans innsats foran keeper, sier Melgalvis.
PS! Brumunddal Allianseidrettslag mottok 50.000 kroner i gave fra Lions.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.