BRUMUNDDAL: Trener Erik Wettermark var imponert over lagmoralen etter både straffemiss og annullert scoring.
- Raufoss fortjente å lede til pause, da var de bedre enn oss. I andre omgang klarte vi å bryte litt mer foran og skape overganger. Vi løp mer og mer utover i kampen, og mens de ble slitne ble vi friskere og friskere. Vi løp dem rett og slett i senk i andre omgang, sier Wettermark. Han fant et lite minus i forsøkene på å komme rundt på kantene og til innlegg, og det var at det var litt tamt foran målet til Raufoss når sjansene kom. I 80 minutter kunne Petter Senstad hos hjemmelaget ta seg av alt i lufta på dødballer og i etablerte angrep.
- Dette var to jevne lag, og Raufoss kommer til å klatre fra den fjerde sisteplassen de ligger på nå. Akkurat som vi håper å gjøre det samme etter den litt skjeve starten.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.