OSLO: Etter en målløs første omgang, med kun én mulighet til hvert av lagene, åpnet det seg etter hvilen.
Rettere sagt åpnet Dala-forsvaret seg.
To lettkjøpte scoringer, gjorde det svært vanskelig for Brumunddal den siste halvtimen.
- Nå må bare vi sette fokuset mot en kommende uke. Fokusere på treningene, så vi er klare til kamp mot Lillehammer, sier Erik Wettermark.
Han brukte lang tid med laget etter kampen. For å prate om hva som gikk galt.
- Alle spilte under pari. Jeg kjente ikke igjen noen av spillerne mine, sier Dala-sjefen.

Flere store sjanser

Ingen av lagene på Frogner stadion imponerte nevneverdig i første omgang. Selv om Brumunddal skapte seks målsjanser i omgang to, var det lite som stemte.
- Vi gir bort noen mål, og har ikke uttelling på sjansene våre. Vi sliter med altfor mye. Frigg vil mer, selv om det er mye tilfeldigheter som avgjør.
Andreas Løseth Johansen hadde flere ganger muligheten på heading, men misset samtlige forsøk. Øyvind Melgalvis kom seg også til noen bra muligheter, uten å score.

Sier unnskyld til fansen

Øyvind Melgalvis fikk spilt lang mer enn han hadde regnet med. Michell Haidari ble nemlig skadet i sin første duell. Svensken prøvde å fortsette, men forlot banen med et overtråkk etter snaue ni minutter.
Kaptein Melgalvis erstattet svensken. Skadefrie Jim Sørum Johansen ble dyttet opp som spiss.
- Det er bare å beklage overfor dem som hadde tatt turen i dag. Dette lignet ikke på oss, sier Øyvind Melgalvis til HA-sporten.
Dala-kapteinen har slitt med skader de siste ukene, men har vært tilgjengelig de siste kam-pene.

Lite rom

Vanligvis stortrives han med lag som spiller en flat 4-4-2-formasjon. Men i går fungerte det ikke for Øyvind og hans makkere på midtbanen.
- Kantene deres trakk langt inn. Alt rommet var det backene våre som hadde. Vi har hatt en bra treningsuke, så det er vanskelig å sette fingeren på noe. Vi jobbet bra, men det var noe som manglet. Altfor få av oss hadde dagen.

Effektive Frigg

Michell Haidari ble som nevnt skadet i sin første duell. Svensken tråkket over på det høyre beinet.
- Jeg har slitt med den ankelen før, sier Haidari.
Hvor lenge han blir ute, kunne han ikke svare på lørdag.
Marius Holt var heller ikke med inn til Oslo.
Skadde Jim Sørum Johansen, måtte vikariere som midtspiss. Han fikk det aldri helt til å fungere.
Forsvarsspiller Raymond Lundquist fikk de siste ti minuttene til fordel for Sørum Johansen.
Frigg produserte fire målsjanser i andre omgang. Tre av dem gikk inn. Den siste smalt i stolpen. Det første målet må Bartosz Deregowski ta på sin kappe.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.