Raufoss er ingen ønskeoppgave for et lag som har gitt fra seg alle poengene i to kamper på rad.

- Ingen grunn til panikk, beroliger Brumunddals forsvarsklippe Rune Pettersen.

Han mener at mye har gått på marginer.

En kamp om marginer

- Vi hadde marginene med oss i de tre første kampene som vi vant. I kamp nummer fire og fem hadde det ikke vært noe å si på om vi hadde tatt poeng, men det skjedde ikke. Det har noe med marginer å gjøre. Vi hadde dem med oss i de tre første kampene, mot oss mot Levanger og Herd.

Hele Dala-laget fortvilte etter tapet for Herd, som tok sin første trepoenger mot Brumunddal:

- Vi var favoritter i den kampen. Å tape var et slag i trynet for oss. Vi burde vunnet, men vi må innse at vi ikke vinner kamper i denne divisjonen hvis vi bare presterer 80-90 prosent. Vi skapte ikke nok mot Herd fordi vi ikke var nok på. Det må vi sørge for å være mot Raufoss, som er en antatt sterkere motstander. Likevel har jeg trua på at vi slår opplendingene. Betingelsen er som sagt, å ha full innsats over hele linja.

Kvello tilbake

- Dere spiller med tre i forsvaret. Har det gjort noe fra eller til i de to siste kampene?

- Tre er bare et tall, men det forutsetter at alle på laget gjør jobben sin og at vingbackene bidrar. Fordelen med denne formasjonen er at vi får flere oppspillspunkter offensivt, noe som normalt skal gi oss flere scoringsmuligheter.

Brumunddal har vært skadeplaget i vår. Noen spillere må stå over mot Raufoss også. Jim Sørum Johansen er skadd (låret). Det samme gjelder Øyvind Melgalvis. Jesper Sørum Johansen er ute i lengre tid med avrevet muskel i skulderen, men til gjengjeld er det ting som tyder på at Dalas nye midtstopper Øystein Kvello er tilbake mot Raufoss. Det betyr mye. Kvello var god i de første kampene og ryddet unna i stor stil.

Brumunddal fikk en spiller fra morgendagens motstander, Raufoss, foran denne sesongen, Eldar Hadzimehmedovic. Kampen mot sine tidligere lagkamerater kommer for tidlig for ham, men Pettersen mener at Eldar blir en fin forsterkning for Brumunddal når han blir kvitt skadene og får trent ordentlig en stund.

- Han er sterk og vanskelig å spille mot, sier Rune Pettersen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00