HAMAR: Broen har vært trener i Vallset, Karlstad United, Brumunddal, HIL og HamKam.
Overraskende utvikling
Han har vært talentspeider for Chelsea og Brøndby. Nå jobber han som lærer med mye fotball på timeplanen. Broen jobber også mye med talentutvikling, og han følger godt med på distriktets to 2. divisjonslag.
Han er blitt overrasket i forhold til det han trodde og forventet før sesongen.
Det er minus på HamKam.
Og et stort pluss på Dala.
Og med tanke på Dalas overraskende suksess sier Broen dette:
Ambisiøs og seriøs
- Det gleder meg at Dala har gjort det så bra. Nå får de en god opplevelse av å være i 2. divisjon, og mye ligger hos Erik Wettermark. Måten han jobber på imponerer meg. Han er utrolig flink til å motivere spillerne, på laguttak, og til å holde spillerne på tå og hev. Han gjør også mange riktige grep under kampene. I tillegg er han ambisiøs og seriøs, og det smitter over på spillerne, sier Bjørn-Magne Broen, som var trener i Brumunddal sammen med Wettermark i to sesonger.
- Ikke tenk opprykk
Broen tror at de som styrer i Brumunddal er realister.
- Jeg tror ikke de skal begynne å snakke om opprykk, sjøl om de er formlaget nå. Men de har selvfølgelig ikke lyst til å miste den 4. plassen de har nå heller. Jeg tror Dala havner midt på tabellen eller litt over midten. Så får de heller overraske meg positivt igjen, sier Bjørn-Magne Broen, som hadde forventet mer av HamKam:
- Kan takke Dala
- Jeg tror HamKam rykker opp til slutt, men jeg hadde forventet at de skulle være mer suverene og dominere mer. Men samtidig har ikke HamKam kjøpt seg noe lag. Det er en sunn satsing, og jeg håper de unge spillerne utvikler seg videre. Men hvis det blir opprykk, må nok HamKam hente spillere. Det ser de nok sjøl også, sier Broen, og fortsetter:
- HamKam kan jo takke Dala nå, og jeg leser at Vegard Skogheim roser Brumunddal. Det er veldig bra. Det lå i kortene at HamKam ville få trøbbel mot Dala, men de burde reist seg mot Harstad. Det var skuffende.
De unge får sjansen
Bjørn-Magne Broen synes det er moro med entusiasmen rundt Dala og HamKam.
På flere måter.
- Nå ser unge spillere at det er mulig å komme opp. Slik sett er det sunt med lag i 2. divisjon, men distriktet bør ha et lag høyere, og det er naturlig at det er HamKam. Som nevnt tror jeg de klarer opprykk, sjøl om de har trøblet i to kamper, og faktisk har tapt fem kamper. Men de har en bra 2. divisjonsstall, og Raufoss virker ikke stabile nok, sier Bjørn-Magne Broen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.