Tor Torgersen har lenge vært aktuell for Brumunddal. Nå er han formelt klar for hvittrøyene.

Torgersen, som var en del av HamKam-stallen sist sesong, har valgt å skrive under på en ettårskontrakt med Brumunddal.

glad for å spille

- Det har vært veldig morsomt å trene med dem. Gruppa er veldig fin, og jeg har bare positive ting å si om klubben.

Torgersen slet med hjernerystelse sist sesong, og han var ikke sikker på hva fotball-fremtiden ville bringe.

- Jeg er glad for at klubben vil satse på meg. Jeg hadde ikke tenkt så mye på veien videre, men nå er jeg glad for at det ble som det ble, sier han.

tror knappen kan hente gull

Han tror Brumunddal har en positiv tid i møte.

- Det er mange gode spillere her, og Kevin har enda flere på blokka si. Jeg tror vi kommer til å få et godt lag, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.