HAMAR: Brumunddal tabbet seg ut hjemme mot Eidsvold Turn sist. Nå skal de møte naboen Ull/Kisa. Som Turn, er dagens motstander et vrient høstlag.
- Ull/Kisa slo Tromsø sist helg og ser muligheten til å reparere en dårlig vårsesong. I likhet med Eidsvold Turn, har Ull/Kisa som tradisjon å spille gode høstsesonger, sier Dala-trener Erik Wettermark.
- Vi må ha mer innsats og engasjement på banen enn vi hadde mot Turn. Vi må også få formasjoner og organisering til å fungere bedre om vi skal ha poeng mot Ull/Kisa, og disse poengene bør vi ta med oss, sier Wettermark ,som ikke frykter Ull/Kisa på grunn av deres nyansatte trener, Arne Erlandsen.
Brumunddal har alle spillerne, bortsett fra Raymond Lundquist disponible foran helgens kamp. Noen aktuelle nykommere har ennå ikke Brumunddal spadd opp.
- Vi har fortsatt følere ute i Polen og Slovakia for å finne aktuelle spillere, men det kan virke som om mange som var ledige, allerede er knyttet opp mot klubber. Det synes å være vanskelig å skaffe spillere som kan gå inn og forsterke mannskapet vårt.
Ettersom Brumunddal har gode erfaringer med polakker, er det først og fremst dette markedet har søkt i så langt.
- Selv om vi nå ikke har aktuelle navn på blokka, jobber vi fortsatt med tanke på å skaffe forsterkninger, og da mener jeg forsterkninger. Vi følte vel ikke helt at de to polakkene vi testet mot Manglerud-Star var det, avslutter Wettermark.
Trolig velger han å la Marius Holt starte etter et godt innhopp sist, og keeper Christian Aarbogh Bjerke er også spilleklar etter smellen han fikk mot Eidsvold Turn.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.