Dala-trener Kai Kristiansen har vært i tvil om et par plasser på laguttaket til dagens seriepremière mot Tønsberg på Sveum.
- I forsvaret er det er spørsmål om Rune Pettersen er i fysisk stand til å stå en hel kamp i 2. divisjon, sier Kai Kristiansen.
- Han har bare spilt halve omganger i de siste kampene, og konkurrerer med Jesper Sørum Johansen om den ene midtstopperplassen. Jesper har spilt seg nærmere og nærmere laget i løpet av vinteren, mens Rune har trent for fullt i forholdsvis kort tid.
- På midtbanen har vi litt av den samme problematikken med Øyvind Melgalvis. Han har trent ujevnt en periode etter både skader og sjukdom. Samtidig har Dima kommet veldig bra den siste måneden og spilt seg inn i diskusjonen i Øyvinds fravær, sier Kristiansen.
Dala-treneren startet med Lars Bredo Simensen Larsen på benken i generalprøven mot Lillehammer. Men Bredo kom inn og ga Kai Kristiansen et godt svar, og denne uka har han vært god på trening. Dalas førsteellever i dagens kamp er neppe ulike denne: Bartosz Deregowski - Fredrik Haave Andersen, Rune Pettersen, Eirik Olssen, Jonas Kojedal Bye - Vegard Ruud, Johan Wennberg, Øyvind Melgalvis - Jim Sørum Johansen, Adrian Thun, Lars Bredo Simensen Johansen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.