Brumunddal - ULL/Kisa 3-2 Han scoret ett, la opp til ett og hadde nestsiste-pasningen på ett av målene til Brumunddal mot Ull/Kisa. Vegard Ruud var der det skjedde i serieavslutningen. - Det har vært en utrolig sesong, både for meg og Dala, sa han etter kampen.
BRUMUNDDAL: Som om ikke det var nok, delte han toppscorertittelen i klubben med Aleksander Melgalvis. Begge endte med 12 mål denne sesongen. Ikke dårlig for en som ble hentet inn fra Fart sist vinter og så sent som etter juleferien ikke hadde andre planer enn å spille i 4. divisjon med gutta fra Øvre Vang.
Vokst enormt
- Jeg føler jeg har vokst mye som fotballspiller gjennom vinteren, våren og sommeren, sa Ruud som før han kom til Hedmarken, spilte for Fjøra (Sogndal) i 3. divisjon.
5. januar skulle han få en sjanse av Erik Wettermark til å vise seg fram på trening sammen med Brumunddals 2. divisjonsgutter. Det gikk såpass bra at prøvetida ble utvidet til en måned, men så spilte han en treningskamp for Dala mot Valdres i januar. Etter den kampen kom kontrakten umiddelbart, på bordet og ble signert omgående.
Tatt godt imot
- Jeg er blitt tatt veldig godt imot i Brumunddal. Følte meg velkommen allerede fra første stund. Det har sikkert hjulpet på den sportslige utviklingen, sier mannen som fikk to kamper til å begynne med i vår, men som ble offer for det som Erik Wettermark kaller rullering, helt til kampen mot KFUM i Oslo. Etter den kampen har ikke Vegard Ruud vært god å komme utenom. Og hvorfor, beviste han i går, med utrettelig jobbing av det kreative slaget. I en førsteomgang der hele Dala-laget var på hogget, drev Ruud romerikingene til vanvidd.
Slapp seg ned
- Morsomt å sette et slikt punktum for sesongen. En slik omgang er god å tenke tilbake på når treninga starter igjen over jul, men jeg må jo innrømme at min første sesong i 2. divisjon har overgått alle mine forventninger, sier førskolelærerstudenten som selvsagt blir med igjen neste sesong. Hva det blir etter det, vet han ikke.
Ruud var, som de fleste andre på laget, ikke like godt fornøyd med det som skjedde i andreomgangen som i første.
Klønet det til for oss
- Vi slapp oss litt for langt ned og overlot initiativet til Ull/Kisa. Ikke klarte vi å holde på ballen og ikke klarte vi å sende i veg gode pasninger. Det er et spørsmål om vi, helt ubevisst, tok fotballferie på 3-0 etter 45 minutter. Jeg vet ikke, men det kunne virke slik, sa mannen som var glad for at den første kampen på nytt kunstgrasdekke, endte med seier.
- Hadde kontroll
Brumunddal-trener Erik Wettermark, hadde håpet å fullføre kampen slik de begynte i første omgang.
- Vi klarte ikke helt det, men jeg syntes vi hadde kontroll gjennom hele kampen. Ull/Kisa skapte ikke all verden mot oss. Vi rakk å vise hvorfor vi er foran dem på tabellen, mente han.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.