Horten
Brumunddal-spillerne kunne knapt ha jublet mer om de hadde vunnet cupfinalen enn da innbytter Erik Sigtbakken headet inn 2-2 på overtid mot Ørn Horten. I nærmere 90 minutter hadde Dala blitt rundspilt av kvikke Ørn Horten-spillere, som definitivt var bedre teknisk enn effektive.
At det sto 0-0 til pause, er rene underet, og at Dala greide å hente inn Ørns 2-0-ledelse, er ikke til å tro. Det var urettferdig nok at Johan Wennberg reduserte til 2-1.

Det er nå det skjer

Men la oss gå til avgjørelsen:
Klokka har passert 90 minutter da Brumunddal får et innkast inne på Ørns banehalvdel. Trener Kai Kristiansen roper på Eirik Olssen og ber han gå fram og ta et langt innkast. Ballen stusses først av Adrian Thun, så kaster Øyvind Melgalvis seg i lufta og sender av gårde et saksespark mot mål. Og der - der dukker innbytter Erik Sigtbakken opp og skaller ballen i mål.
Over tre minutter på overtid!
Sigtbakken løper mot innbytterbenken og jubler som besatt med hele Dala-gjengen.
- Dette er et ran, jubler Sigtbakken. Det må være tidenes poengran. Vi er jo heldige. Ørn skulle ha ledet 5-0 ved pause! Vi er utrolig heldige, men det er bra moral i laget, og vi står på helt inn, sier Sigtbakken.
Ved nyttårstider var ikke trener Kai Kristiansen helt sikker på om Erik Sigtbakken var god nok for Dalas A-stall.
- Men Erik har hatt en fin vinter. Han har bra gjennombruddskraft, og jeg hadde mer tro på at han skulle kunne være en offensiv trussel fra sidene enn kraftheader, sier Kristiansen med et stort smil.

Ørn herjet med Dala

Heller ikke Kai Kristiansen kan erindre at han noen gang har vært med på et større poengran enn det han opplevde lørdag.
- På 2-0 er kampen egentlig død etter at Ørn har herjet med oss. Men når et lag leder 2-0 og får et baklengs, har det lett for å skje noe. Og det gjorde det heldigvis. Vi opplevde et kjemperan.

Måtte gjøre forandringer

Kristiansen gjorde noen forandringer i pausen etter at de små raske og teknisk gode brødrene Evan og Alen Patros hadde lekt seg på Dalas venstreside.
Han flyttet Lars Bredo Simensen Larsen ned fra høyrekanten til backplass, satte ut Jonas Kojedal Bye og satte innpå Johan Wennberg sentralt på midten. Sammen med Øyvind Melgalvis greide svensken å skape litt mer kreativitet samtidig som han scoret et fint reduseringsmål for et heldig Dala-lag.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00