Krokstadelva
Ti seriekamper pluss en cupkamp har Brumunddal spilt denne sesongen uten å vinne. For det vil seg aldri helt for de hviteblå.
På Årborg i går så alt ut til å glippe i sluttminuttene. Men i steden bestemte Dala-spiss Adrian Thun seg for å ende måltørken.
For da Anders Torgersen headet inn 2-1-målet i det 90. minutt var hjemmelagets spillere i ekstase. Rundt omkring på kunstgresset lå Brumunddal-spillerene strødd.
Men de reiste seg og gikk rett i angrep fra avspark. Og det endte vel. For på bakre stolpe sto Adrian Thun mutters alene og headet inn 2-2-målet som ga poengdeling.

Ikke godt nok

- Det her er ingen seier. Klart det er viktig at vi komme tilbake og sikret et poeng. Det skal vi ta med oss. Men det er ikke godt nok å spille uavgjort hele tiden, sier Dala-trener Kai Kristiansen.
Han gikk smiliende inn i garderoben ved halvtid. For Dala hadde levert en meget sterk omgang og ledet fortjent. Lars Bredo Simensen Larsen sto for ledermålet. Men ut av garderoben kom et helt annet Dala-lag som fikk kjørt seg de neste 45 minuttene.
- Vi ble for feige. For redde for å miste seieren. Vi skulle fortsette å stå høyt, i steden ble vi liggende lavt. Den klassiske fella, konstanterer Kristiansen.
Birkebeineren kom til sjanse etter sjanse. Etter 55 minutter kom utligningen, og sjansene fortsatte bare å komme. Men en god Bartosz Deregowski holdt Dala inne i kampen. Men på et hjørnespark i det 90. minutt kom ledermålet, som aldri skulle vært godkjent i følge sisteskansen.
For første gang i seriesammenheng denne sesongen valgte Brumunddal å starte i en 4-4-2-formasjon, med Adrian Thun og Andreas Løseth Johansen på topp.
- Vi har spilt det en del, men aldri startet med det. Det fungerte bra, og spesielt Adrian ble mye involvert på topp.
Nettopp Thun utlignet med sitt første mål siden seriekampen mot Gjølvik 12. mai.
- Det var godt å score igjen pluss å sikre ett poeng, sier Thun.
- Det fungerte veldig bra med to på topp. Dessverre ble vi veldig slitne i 2.omgang.
Thun har fortsatt til gode å vinne i Brumunddal-drakta, og trener Kai Kristiansen kan ikke huske å ha trent et lag som har spilt ti strake kamper uten å vinne.
- Vi sliter med å knekke koden. Samtidig tar vi poeng i halvparten av kampene våre. Da skulle man tro vi lå høyere opp, sier Kristiansen, før han avslutter:
- Et bunnlag kommer ikke tilbake og sikrer et poeng på overtid. Det gjorde vi.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00