Sigurd Ertsås sendte Dala i føringen etter åtte minutters spill.

Spissen fikk en stuss fra Rune Pettersen, før han dro ballen elegant forbi Molde-stopperen. I neste øyeblikk snek Ertsås seg forbi, og sendte ballen elegant opp i hjørnet, bak en sjanseløs Molde-keeper.

Nydelig scoring

- Fy faen for en scoring. Ut av ingenting! Fantastisk bra gjort, og goalgetterscoring de luxe, forteller Nysæter til HA-sporten etter kampslutt.

Ertsås selv var også småfornøyd med scoringen.

- Det var en deilig scoring. Jeg handlet på instinkt, forteller Ertsås, som nå står med fem scoringer på like mange kamper i Dala-drakta.

Etter kampen satt Nysæter igjen med blandede følelser.

- Isolert sett, det er en ganske jevn betalje, selv om Molde har mye ball. Men det er flere situasjoner som kunne vært avgjørende i kampen, sier han.

- Jeg synes vi gjør en helt ok fotballkamp, ikke av det beste vi har gjort, og ikke av det dårligste. En grei fotballkamp. Selvsagt ønsket vi oss tre poeng, men sånn som kampen ble, så er det kanskje rettferdig med ett poeng.

God Molde-åpning

Molde åpnet kampen best, og hadde ballen, men det var Dala som fikk den første scoringen ved Ertsås.

Vertene fortsatte å holde trykket oppe, og etter 42 minutters spill banket Pape Pate Diouf inn ballen bak en sjanseløs Stein-Erik Werven i Dala-buret. Klassescoring av Molde-spissen.

I omgangens siste spilleminutt fikk hjemmelaget tildelt et soleklart straffespark, etter at Stanley Ihugba la en moldespiller i bakken.

Joshua Gatt gjorde ingen feil fra ellevemeteren, og sendte ballen under Werven. 

LEhne Olsen-suser

Dala kom ut med et helt annet trykk etter hvilen, og de hadde mye mer av initiativet i kampen.

Etter 60 minutter fikk de også uttelling.

Henrik Lehne Olsen klinket til fra langt hold, og ballen suste inn bak Molde-keeperen. Et fantastisk treff av den utlånte HamKam-spilleren.

Mot slutten av kampen produserte begge lag nok sjanser til å avgjøre til sin fordel.

Først ble Brumunddal snytt for et soleklart straffespark, etter at Vegard Ruud ble stemplet i kneet av Molde-keeper Neydson da Silva. Ruud fikk legebehandling, og var ikke i stand til å kunne fortsette kampen.

På overtid fikk Molde ballen i nettmaskene, men dommerne annullerte målet korrekt for offside. 

Slik stilte Dala mot Molde 2:

Stein-Erik Werven - Fredrik Haave Andersen, Håkon Aalmen, Rune Pettersen, Kristian Eriksen - Henrik Lehne Olsen, Christoffer Heier Solbakken, Jonatan Helmersen - Stanley Ihugba, Stian Nyhus (Vegard Ruud 82. minutt) (David Coulibaly for Ruud i 89. minutt), Sigurd Ertsås.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.