BRUMUNDDAL: På 1990-tallet var mange av oppgjørene mellom de engelske lagene Newcastle og Liverpool stor underholdning.
4-3 var ingen usannsynlighet.
Newcastle-tilhengeren Øyvind Melgalvis sammenligner kampen på Sveum lørdag med de klassiske oppgjørene.
- Det var sikkert veldig gøy og spennende å være tilskuer. Jeg synes vi gjør en bra kamp, når man tenker på at det var HamKam vi møtte. Det er nesten sånn at vi kunne vært fornøyde selv om vi hadde tapt 4-3, ettersom det svingte fram og tilbake hele tiden.
- Heldigvis tapte vi ikke, det føles helt utrolig deilig å vinne, sier Dala-kapteinen.
Han kommer med følgende karakteristikk av matchvinner Andreas Løseth Johansen.
- Han er jo en liten gris. Han gjør ikke så mye ut av seg, men plutselig dukker han opp og scorer, enten det er med hofta, bakhodet eller skuldra.
Trener Erik Wettermark mener det var veldig viktig for laget å få en hjemmeseier. Først prøver han seg med at det var viktigere enn å slå HamKam.
Før han må innrømme at det er ekstra godt å slå nettopp storebror.
- Det er litt bedre enn ventet. Det er klart vi får en ekstra glød av å møte HamKam, og vi har brukt det som motivasjon. Dette var en bonuskamp for oss, som det ikke var noe farlig å tape. Det handler mye om den mentale inngangen til kampen, sier Wettermark, som igjen stormet på tvers av banen med pekefingeren i været i beste Jose Mourinho-stil.
Brumunddal klarte aldri helt å utnytte at de spilte med en mann mer etter Kristoffer Hagens røde kort.
- Jeg har faktisk sjeldent sett at lag takler det veldig bra å spille mot 10 mann. Det andre laget får ofte en ekstra entusiasme, og skal overtallet utnyttes, må det gjerne en egen plan til, sier Erik Wettermark.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.