BRUMUNDDAL: Bjerke kjempet med kaptein og målscorer Øyvind Melgalvis om trøstetittelen Dalas beste i går.
- Da skjønner du hvor dårlig det er, når keeperen slipper inn tre mål og blir kåret til lagets beste, sier Bjerke.
Han er skuffet over lagets tafatthet, og mener Dala-spillerne var bleike i duellene.
- Vi kan prate om at vi er dårligere hjemme enn borte, men det er bare tull. Det sitter i hodet, mener Brumunddal-keeperen.
Heller ikke trener Erik Wettermark har mye positivt å trekke ut av kampen.
- Det var en stusslig forestilling. Vi slet ut de tre på topp fordi vi bare slo langt. Vi ble løpende imellom over hele banen. Om det er ferdighetene det går på i dag, vet jeg ikke. Men det var overraskende stor forskjell, sier Wettermark.Dala skapte faktisk en målsjanse mer enn gjestene fra nord. Det hjalp lite.
- Vi må score på dem. Men det går på dårlige valg og utførelse. Vi har ikke tid til å bruke mange touch i boksen. Ballen må inn. Om det er med kneet, låret eller øret bryr ikke jeg meg noe om.
Aleksander Melgalvis manglet grunnet karantene, mens Robin Kakaniklic og Magnus Nysveen sto over med skader. I tillegg måtte Marius Holt gå av i pausen med vond rygg.
- Det er mulig vi er for avhengige av Aleks. Men de som spiller skal være gode nok. Det har dessverre vært mange skader nå, vi får håpe vi slipper flere.
Kaptein Øyvind Melgalvis ga ny spenning med sin redusering, men Tromsø slo tilbake minuttet etter.
- Det er mye som ikke stemmer, men vi skaper en del sjanser. Vi faller sammen defensivt, og blir løpende imellom. Vi blir spilt slitne både av Tromsø og av oss selv. Og da vi scoret, skal vi stå opp og jage, ikke falle ned og la dem score igjen. Det sier litt om mentaliteten. Vi ble for passive, sier Dala-kapteinen.
Gårsdagens skuffelse til tross, dette var bare Brumunddals andre tap på de siste sju kampene.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.