HAMAR: - Jeg synes vi har gjort en bra vårsesong. Vi har gjort mange gode kamper, men slet litt med å vippe marginene med oss i starten. Nå i det siste har vi vunnet enda mer fortjent, sier Wettermark, som i går plukket ut seks av ti utespillere som alle har gått gradene i klubben.
I tillegg kom Lars Bredo Simensen og Andreas Løseth Johansen inn, og Rune Pettersen og Jens Ola Wien er fra naboen Furnes.
- Og Vegard Ruud spilte i fjor i Fart. Det er fint at spillere kan få prøve seg litt høyere enn 3. divisjon, det er stor forskjell på det. Det er viktig for Dala at vi etablerer oss, men det er viktig for hele distriktet.
Det er ganske spesielt at et lag har så mange som har gått alle gradene i klubben. Aleksander Melgalvis mener mye dreier seg om trivsel.
- Det er kanskje litt tilfeldig at vi er så mange, men det skyldes vel at vi trives i området. I tillegg er det mange som har valgt å utdanne seg til lærere, og det kan man jo i Hamar.
Rune Pettersen, Øyvind Melgalvis, Vegard Ruud, Jim Sørum Johansen og Andreas Løseth Johansen har alle valgt lærerveien av dem som var med til Senja i går.
- Jeg vurderer det sjøl. Eventuelt blir det Lillehammer, men jeg skal uansett bli i området, sier Melgalvis.
Han og Dala kan nå kalle seg eksperter på Nord-Norge, etter ni poeng på sine tre turer nordover.
- Da er det trivelig å være på tur.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.