BRUMUNDDAL: Sjøl om hjemmelaget vant sjansestatistikken, klarte de ikke poeng, mot et Lillehammer-lag som ikke var imponerende.

Utfordret spillerne

- Vi er inne i ei skikkelig blindgate. Det vi får til på trening, kommer ikke ut i kamp. Det spillerne normalt er gode til, blir vanskelig. Derfor utfordret jeg gutta etter kampen. Det er greit å få hjelp og signaler på hvordan de ser på det. Det kom fram en del, og flere sa noe. Det var positivt, men det er vanskelig å ha en fasit her, sier Dala-trener Erik Wettermark, og fortsetter:

Full stopp

- Vi ble enige om å gjøre det enkelt i denne kampen. Det var snakk om å slå litt lenger, og vinne duellene blant annet. Men ting stopper når spillerne kommer på banen, dessverre. Det er kollektivet som svikter. Det er frustrerende. Det er lenge siden dette laget har tapt tre strake, og alle må gå i seg sjøl, og stille seg noen spørsmål. Nå går vi inn i ferie, og det var derfor jeg utfordret spillerne etter kampen. Dette er ikke i nærheten av dommedag, men jeg håper den dårlige perioden er over.
Nå har spillerne 12 dager fri fra fellestrening. De har fått et opplegg på egentrening, og de samles igjen 8. juli.

Elverum neste

- Vi møter Elverum i den første kampen etter ferien, og i forhold til den kampen er det avgjørende hva gutta legger ned i ferien. Vi får seks økter sammen før kampen, sier Erik Wettermark.
Dala startet tapsrekken mot Bærum. Da var de gode i en time, men en dårlig avslutning ødela. Mot Frigg mener Wettermark at flere var under pari, og de tapte 3-0.
Så kom altså tapet mot Lillehammer lørdag.

Hadde muligheter

Det var Lillehammer som startet best sjansemessig lørdag. Dala-keeper Bartosz Deregowski reddet mesterlig etter fire minutter da Ousman Touray prøvde seg.
Så kom tre gode Dala-sjanser i løpet av åtte minutter. Jim Sørum Johansen, Marius Holt og Øyvind Melgalvis prøvde seg med skuddbeinet. Holt var nærmest, da skuddet hans gikk på utsiden av stolpen.

Enkelt baklengsmål

Det var en forholdsvis tam førsteomgang av hjemmelaget, og det fortsatte etter pause. Erik Wettermark tok etter hvert noen grep i jakten på poeng, og satte inn Andreas Løseth Johansen og Michell Haidari, men det hjelp ikke. Nærmest scoring etter pause var Olav Sveen, som headet over fra kort hold etter en corner.
Baklengsmålet så litt for enkelt ut. Touray kom alene igjennom, og scoret sikkert.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00