Brumunddal
Brumunddal gikk til pause på stillingen 3-0 i lørdagens kamp mot Gjøvik. Det var ingen tvil om at de savnet polakken i mål.
- Bartosz vil bli veldig viktig denne sesongen. Han blir en nøkkelspiller for oss, sier Brumunddals trener kai Kristiansen, etter gårsdagens kamp.
Han legger ikke skjul på at de er avhengig av en skadefri og frisk Deregowski denne sesongen.

Mye ansvar for unggutten

I går var det unggutten Sturla Lierhagen som vikarierte i mål. andre keeperen gjorde seg ikke fullstendig bort, men måtte likevel se fire baller gå forbi seg.
- Det er et stort ansvar på en unggutt, som ikke har så mye rutine, sier Kristiansen.
Deregowski har slitt litt med sjukdom den siste tiden, og spilte derfor ikke lørdagens kamp, men er klar igjen mot HamKam tirsdag.
Polakken som er utdannet pedagog, ble hentet til Brumunddal i fjor sommer. Nå har han funnet seg til rette i Brumunddal.
- Jeg har litt praksis i en barnehage og forsøker å lære meg norsk, for å få en bedre jobb etter hvert. Det er en god løsning som jeg er fornøyd med, sier Deregowski.

Den perfekte treneren

Polakken er innstilt på å gjøre sitt beste for å hjelpe klubben denne sesongen. han legger ikke skjul på at han er veldig fornøyd med trener Kristiansen.
- Han vet hva han vil, og jeg liker han veldig godt som person. Han er den perfekte treneren for dette laget.

Viste bunnivået

0-4 mot nyopprykkete Gjøvik var et steg tilbake for Dala-guttene lørdag.
- Vi viser bunnivået vårt i første omgang. Etter pause er vi litt bedre, men dette var en dårlig prestasjon av oss hvor vi mangler mye midt på banen, sier Kristiansen etter kampen.
Et lyspunkt var derimot Fredrik Haave Andersen som gjorde en bra jobb på backplass.

Fotballfakta

Brumunddal - Gjøvik 0-4 (0-3)
BRUMUNDDAL: Treningskamp, lørdag.
Mål: 0-1 Anders Blom Jensen (12), 0-2 Lars Johan Kollshaugen (31), 0-3 Thomas Fremo (44), 0-4 Krastev (84).
BRUMUNDDALS LAG (4-3-3): Sturla Lierhagen - Fredrik Haave Andersen, Vemund Brekke Skard, Eirik Olssen, Jonas Kojedal Bye - Jim Sørum Johansen, Johan Wennberg, Vegard Ruud - Andreas L. Johansen, Adrian Thun, Lars Bredo S. Larsen.
Innbyttere: Jesper Sørum Johansen, Kjetil Gerhardsen, Gaute Granmo, Erik Sigtbakken og Lars K. Bjørke.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.