Brumunddal-jentene slo Blindheim komfortabelt 3-0 i semifinalen og er med det klare for finale mot Skedsmo.

Brumunddal-laget gikk ubeseiret gjennom gruppespillet, før de har slått Andebu, Charlottenlund og Strindheim i utslagsrundene i A-sluttspillet. Kvartfinalen mot Strindheim fra Trondheim endte hele 7-1 til Brumunddal-jentene. De har en målforskjell på hele 34-5 i Norway Cup.

- Dette er utrolig moro og dessuten over all forventning, sier trener Per Olav Holmen etter seieren i semifinalen.

Han forteller om en unik lagmoral som har ført laget helt til finalen i verdens største fotballturnering.

- Jeg må berømme jentene som viser fantastisk tæl og styrke. Lagmoralen vår er helt unik. Hele turneringen har vært en glede for alle involverte, sier han.

Jennie Andersen er kaptein for J14-laget. Selv om hun var sliten etter seks dager med fotball, låt hun fremdeles energisk i prat med HA-sporten.

- Alle jentene har vært flinke til å holde fokus foran hver kamp. Vi backer hverandre, vinner og taper sammen som et lag, sier Andersen.

Selv om en finaleseier mot Skedsmo fredag ville vært enormt moro, presiserer trener Holmen at det kun vil være en eventuell bonus.

- Vi håpet å nå a-sluttspillet. Nå har vi kommet helt til finalen og vet at alt kan skje. Beskjeden nå er å nyte stunden å ha det veldig moro i den siste kampen. Vinner vi så er det for en stor bonus å regne, sier treneren for jentelaget. 

Brumunddal-laget gikk ubeseiret gjennom gruppespillet, før de har slått Andebu, Charlottenlund og Strindheim i utslagsrundene i A-sluttspillet. Kvartfinalen mot Strindheim fra Trondheim endte hele 7-1 til Brumunddal-jentene. De har en målforskjell på hele 34-5 i Norway Cup.

Storhamar røk ut

Storhamar sitt jenter 16-lag gjorde det sterkt i gruppespillet, og gikk videre til 16-delsfinale i A-sluttspillet som gruppevinnere. Der ble det et lokalderby mot Elverum, der Elverums-jentene vant 2-0. Norway Cup-eventyret er da dessverre over for Storhamar-laget.

Saken oppdateres!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.