Norges Fotballforbund har vedtatt fordelingen av lagene i neste års 2. divisjon. I dette oppsettet går det fram at de tre Hedmark-klubbene møtes i samme avdeling neste sesong. det borger for mange gode lokaloppgjør med Brumundda, Elverum og nedrykkede Nybergsund skal kjempe om opprykk igjen.


Avdeling 1:

Birkebeineren, Brumunddal, Elverum, Tønsberg, Fram Larvik, Gjøvik, Grorud, Lillehammer, Nybergsund, Raufoss, Strømsgodset 2.-lag, Valdres, Vålerenga 2.-lag, Ørn Horten.

Avdeling 2:

Aalesund 2.-lag, Buvik, Byåsen, Fana, KFUM Oslo, Kjelsås, Kristiansund, Levanger, Molde 2.-lag, Nardo, Rosenborg 2.-lag, Skeid, Træff, Varden.

Avdeling 3:

Brann 2.-lag, Flekkerøy (Fløy), Jerv, Mandalskameratene, Nest-Sotra, Odd Grenland 2.-lag, Pors, Randaberg, Start 2.-lag/Egersund, Vard Haugesund, Vidar, Vindbjart, Ålgård, Åsane.
Rykker Start ned fra eliteserien, tar Egersund over Start 2.-lags plass.

Avdeling 4:

Asker, Finnsnes, Follo, Frigg, Kvik Halden, Lørenskog, Mjølner, Mo, Moss Nesodden, Senja, Stabæk 2.-lag, Tromsø 2.-lag, Østsiden.
Oppsettet ble vedtatt etter følgende prinsipper:
- Ett nedrykkslag i hver av avdelingene.
- Tre lag i hver avdeling som har rykket opp fra 3. divisjon.
- Jevnest mulig fordeling av 2.-lag i hver avdeling.
- Lagene som også spilte i 2. divisjon denne sesongen er fordelt i avdelingene etter regional tilhørighet.
- Det er tilstrebet å opprettholde lokaloppgjør og tradisjonsrike kamper.
- Reiser og reisekostnader skal være så lave som mulig og jevnt fordelt på klubbene.
- Jevnest mulig sum av lagenes plassiffer fra årets tabellposisjon gir ofte en indikasjon på kvaliteten på avdelingene. (©NTB)
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.