Det fungerer ikke for Briskebyens bowlinggutter. Tap og uavgjort på hjemmebane, holder ikke om en skal være med og slåss om medaljer.

Briskebyen – Munken 6–6

Briskebyen – Trondheim 4–7

Etter to runder mot Munken ledet hjemmelaget 6–2 og alt lå til rette for full pott. Slik gikk det ikke. Briskebyen tapte tredje runde 0-4, og et poeng forsvant.

Mot Tronheim på søndag ble det et klart tap mot topplaget.

– Vi varierer altfor mye i prestasjonene. Vi henger ikke med. Den tekniske biten sitter ikke i det hele tatt. Vi må gå i oss sjøl. Skal vi henge med i toppen, må det helt andre takter til. Vi vet at vi er bedre enn det vi presterer nå om dagen, derfor er dette veldig skuffende av oss, sier Tor Inge Jansen.

Christian Pettersen 988 (fem serier), John Fossum 632 (tre serier), Stian Olsen 1304, Erland Lund 1304, Pål Sigurd Romskaug 1208, Tor Inge Jansen 1181, Espen Bangshaug 762 (fire serier).

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.