NM del 1 i hundekjøring nordisk ble arrangert på Veldre Sag i helga. Mens seniorene kjempet om NM-medaljer, er NM for de yngste først om en uke på Lygna.

Allikevel leverte André Boysen Hillestad to gode løp i klassen rekrutt 13–16 år. Han vant klassen både lørdag og søndag, begge dager foran Casper Alstad Lochert fra Hamar trekkhundklubb. Boysen Hillestad var 29 sekunder foran Lochert lørdag og 14 sekunder foran i søndagens løp.

I seniorklassen for menn tok Petter Kristiansen fra Trysil hundekjørerklubb gull søndag og sølv lørdag. Viktor Sinding-Larsen vant lørdag.

I kvinneklassen tok Emilie Mo seieren lørdag, mens Marte Eirin Solhaug vant søndag. Mathilde Lutnæs fra Trysil tok andreplassen begge dager.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.