Fjorårets serievinner Elverum er gullfavoritt før Eliteserien i håndball for menn som starter i dag. Bookmakeren Betsson tror imidlertid at hedmarkingene får hard konkurranse fra både Haslum og Drammen.
 - Elverum tok sitt første og svært etterlengtede seriegull i fjor, og har fått smaken på seiersfølelsen. Vi tror på seier til Elverum også i år. Eliteserien er imidlertid alltid spennende, og både Haslum og Drammen er sterke konkurrenter med gode vinnersjanser, sier Mikael Mellqvist, PR-manager i Betssongruppen.
Dagen før seriestart gir bookmakeren Elverum 2,95 i odds på å ta seriegullet. Til sammenligning gir fjorårets sølvvinner Haslum en odds på 3,40 ganger innsatsen. Haslum har slitt med økonomiske problemer, og var på konkursens rand etter fjorårets serieslutt. Klubben kom imidlertid til enighet med kreditorene i mars. Dagens odds viser at spillerne har troen på at Haslum vil prøve å ta tilbake seriegullet de vant både i 2010/11 2011/12 sesongene.
Utfordreren Drammen følger like bak med 4,40 i odds. Klubben endte på en syvendeplass i fjorårets eliteserie, og har opplevd både interne konflikter og trenerskifte siden forrige sesong. Men med ny trener på plass, den tidligere danske landslagsspilleren Renè Hamann-Boeriths, ser det ut til at oddsspillerne ikke utelukker at Drammen vil være med å kjempe om gullet denne sesongen.
Fjorårets cupmester FyllingenBergen møter imidlertid lavere forventninger hos oddssetterne fra Betsson. Med en odds på 10,00 vil en seier til Bergenslaget gi 1000 kr tilbake på en hundrelapp som innsats.
Første serierunde Menn har kamper både onsdag, torsdag, lørdag og søndag.
Betsson odds for Eliteserien 2013-2014
 
Betsson er en spillportal som tilbyr poker, kasino og odds via Internett. Selskapet har over 1000 medarbeidere, er børsnotert på Stockholms børsen og opererer fra Malta. Betsson er lisensiert og er underlagt kontroll av maltetiske myndigheter for å drive lovlig Internettspill. Selskapet eies av det svenske, børsnoterte selskapet Betsson AB. Betsson har vunnet priser som verdens mest ansvarlige spillselskap av bransjetidskrifter eGaming Review og har også blitt kåret til årets oddsbookmaker på eGaming Award. Selskapet innehar i dag verdensrekorden i største utbetalte nettspillgevinst noensinne.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.