Mandag vant Storhamar 5-4 over HamKam 2. En av spillerne som imponerte mest var Simen Haugen.

Halvveis uti Corner-sendingen kan du se intervjuer med både Haugen og lagkamerat Sigurd Ertsås rett etter seieren over Kammas andrelag.

- Simen har klart seg veldig bra i 3. divisjon. Han har scoret 7-8 mål, og det er bra for et nyopprykket lag som Storhamar. Han er en av lagets klart viktigste spillere, og det er veldig moro å følge med på utviklingen hans. Dersom framgangen fortsetter, er han en spiller HamKam bør følge med på i framtiden, sier HAs fotballekspert Kai Kristiansen.

Målkavalkade
I denne ukens utgave av Corner kan du i tillegg se samtlige finalescoringer fra Briskebyturneringen.

Det er Corners altmuligmann Kristian Einang som har snekret sammen den historiske fotballvideoen fra Briskebyturneringen. Den avslutter denne ukas sending på en helt rå måte. Alle de elleville jubelscenene er med. Og for noen mål de unge fotballtalentene lagde!

I tillegg blir det intervjuer med en rekke spillere i Briskebyturneringen. Og intervjueren får virkelig prøvd seg når han skal få ut det beste fra seksåringene til HamKam og Storhamar.

Kamma med mer selvtillit
HamKam-kaptein Oddbjørn Lie er for øvrig hovedgjest i Corner denne uka. Han forteller om hva han tenker om resten av sesongen både med tanke på serien og cupen.

- Vi har fått mer selvtillit i laget, sier Lie.

I helga er det for øvrig Svein Inge Haagenrud som skal lede HamKam mot Strømmen, og Lie forteller om forskjellen mellom de to trenerne.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.