Han er sørgelig alene på topp hos bunnlaget Storhamar. Et lag som slipper inn nesten fem mål i hver eneste kamp.

Denne gangen ble det fire imot.

Feigt parti

Storhamar blir spilt baktunge i nesten samtlige kamper. Å spille spiss er en jobb som krever mye. Både fysisk og ikke minst psykisk

Valentin Blaka jobber som en slave for å gjøre det beste ut av det.

- Det er ikke lett å spille så sørgelig alene. Får jeg først ballen, så har jeg som regel fire eller fem mann jeg må forsere før jeg brenner av et skudd, sier Valentin.

Det var nettopp det han gjorde etter bare sekunder mot Raufoss 2.

Han driblet sine oppassere og satte ballen elegant og behersket bak Rickard Claesson i Raufoss-målet.

Han har et steg som få andre har i Bondeligaen.

Valentin er en spiller som kan og fortjener å spille en divisjon høyere.

Neste sesong spiller han i HamKam. Hva Valentin kan bidra med der, er vanskelig å si, men unggutten har alle forutsetninger for å klare det.

- Jeg trener med HamKam så ofte jeg kan om dagen. Det kan være fra to til fire økter i uka med HamKam. Jeg gleder meg voldsomt til å prøve meg et hakk opp, sier Valentin.

Fort slitne

Når det gjelder selve kampen, er det ikke mye å rope hurra for. Til det er Storhamar for dårlig. Laget ledet 2-1 etter de første 45 minuttene, men ble slitne mot slutten.

Målscorere for Storhamar, var nevnte Blaka og Magnus Sørum Hagen.

Selv om det sto 2-2 til det bare gjensto fire minutter, var det fortjent at Raufoss fikk med seg alle tre poengene.

Bortelagets 3-2 mål var av det billige slaget. Et skudd fra rundt 30 meter fra kaptein Pål Haugland, var et skudd Storhamar-keeper Joachim Svendsberget burde ha tatt.

Dessverre så feilberegnet Svendsberget ballen totalt. Svendsberget kastet seg ned, mens ballen spratt opp.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.