De første 45 minuttene noterte vi en liten halvsjanse til hjemmelaget. Resten av omgangen foregikk på midtbanen.

I andre omgang tok nok begge lagene litt flere sjanser, uten at kampen tok av.

Henrik Lehne Olsen var svært anonym i første omgang, men våknet til liv i del to. Da fikk vi se hva som bor i unggutten. 1-0- målet kom fra Henrik. Han fintet seg fram til rundt 20 meter og fyrte av. Skuddet hadde nok godt utenfor, men traff spissmakker Niklas Stenqvist i ryggen og i mål.

Litt ufortjent etter spillets gang.

Moelven kom sterkere og sterkere utover omgangen og det var ikke ufortjent at laget utliknet 21 minutter før slutt.

På en corner sender HamKams keeper Lars Øvernes en albue i kroppen på en Moelven-spiller. Det mente i alle fall dommer Vidar Hilmen. Prostestene som haglet mot dommeren hjalp selvfølgelig ikke.

Kaptein Lars Brotangen scoret sikkert fra krittmerket.

Henrik Lehne Olsen som i hele sin karriere har spilt på Moelven, skiftet for første gang i bortegarderoben.

- Jeg må innrømme at det var litt spesielt. Kanskje det var greit at vi delte poengene, sier Henrik.

Moelvens trener Per Arne Gjerdalen var sånn passe fornøyd med det ene poenget.

- Så lenge vi lå under, er jeg rimelig fornøyd. Slik vi ligger på tabellen, er det viktig i de kommende kampene at vi tar noen tre poengere. Det holder sjelden med bare uavgjorte de gangene vi tar poeng, sier trener Per Arne Gjerdalen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.