(Vi fulgte kampen live - se nederst)

Espen Olsen (34) har med glimt i øyet varslet at scoringsformen er intakt før hans Strømmen-rekrutter møter HamKam 2.

- Han ringte og lurte på om det var meg han skulle score på i kveld, men det får han ikke muligheten til, forteller HamKam-trener Svein Inge Haagenrud munter.

Toppscorer

Espen Olsen scoret i sin tid mål for Kamma, hvor han ble toppscorer i opprykkssesongen 2003 og totalt nettet 46 ganger på 171 kamper.

Nå er han «hjemme» og skal hjelpe Strømmen mot gamleklubben. Der er han sportslig leder og juniortrener, men i kveld må han på banen - som midtstopper eller midtbanemann.

- Deilig å se dem på tabelltopp

- Jeg må en tur på banen, men vet vel ikke om det er noen kjempestyrke for Strømmen.

- Er du klar for å senke gamleklubben, da?

- Vi trenger poeng, så sånn sett: Ja! Men jeg er ikke «der», og har mye gode følelser for HamKam fortsatt. Det var deilig å se A-laget på toppen av Adeccoligaen nå nylig, sier Olsen.

Tror på tre poeng

HamKams reserver stiller med det samme laget som mot Ottestad sist, og kan skilte med A-lagsspillere som blant andre Daniel Bekkevold, målvakt Emil Holst, Sigurd Riseng Bølla og Torgeir Strand Osmo.

- Vi forventer at gutta gjør en god innsats, øver og trener på det vi skal gjøre i denne kampen. Det bør være mulig å hente hjem tre poeng, mener Haagenrud.

Han tror likevel ikke kveldens lagsjef Chris Twiddy og spillerne får det enkelt.

- Jeg ser Strømmen har slitt og gått på noen stortap, så jeg regner med at de har strammet seg opp og tar imot oss med revansjelyst, sier han.

Duket for enda en gammel kjenning?

Også Espen Olsen håper og tror det blir et jevnt oppgjør mellom de to reservelagene.

- Det er to unge lag, vi har også et par-tre unge A-lagsspillere med, og det blir nok jevnt, tipper den tidligere HamKam-spissen.

Olsen varsler at en annen tidligere kjenning kan komme til å trekke i Strømmen-trøya i kveld: Frode Bjørnevik.

Sliter i Bondeligaen

Ingen av lagene har gjort det spesielt skarpt i 3. divisjon avdeling 3 så langt:

Strømmen-rekruttene vil klatre forbi både nedrykksstreken og HamKam 2 med seier.

FØLG KAMPEN LIVE:

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.